top of page

Fokusera på er verksamhet, vi sköter städningen. 

Boka Företagsstäd
Städning av skrivbordet

Företagsstädning

En regelbunden städning av företagets arbetsplatser är viktig för både din egen och dina medarbetares hälsa och trivsel på företaget. Om arbetsplatsen är välstädad så mår både du och dina medarbetare bättre och får det lättare att koncentrera er på företagets kärnverksamhet.

 

Företagsstäd & kundanpassning
Det är även viktigt att dina kunder upplever ditt företag som snyggt och rent. Det känns alltid tryggare för en kund att göra affärer med ett företag som upplevs som städat, rent och välorganiserat. Därför är en bra utförd städning viktig.

Vi anpassar vår städhjälp vid företagsstäd efter ert behov och det upplägg du söker eller som passar ditt företag. Vi rekommenderar gärna dig ett optimalt upplägg som passar ditt företag utefter vår egen erfarenhet och kunnande. Exempelvis städar vi hos en lunchrestaurang, alltid på eftermiddagen efter de är klara med serveringen. 

Kontakta oss redan idag: fyll i vårt kontaktformulär eller ring oss direkt för kostnadsförslag samt upplägg på önskad företagsstädning. Vi inleder gärna med ett kostnadsfritt besök i era lokaler då vi analyserar ytorna, noterar detaljer samt lyssnar in era önskemål. Vi erbjuder samtidigt professionell rådgivning gällande omfattning och frekvens för att kunna leverera effektiv städhjälp. Utifrån en gemensam bild levererar vi offert där samtliga kostnader ingår och alla detaljer är specificerade.

bottom of page