top of page
  • Team Proluo

Flytta utan att städa efter dig!

Kanske har du stor vana vid städning, och tänker att det är fel att smita ifrån den när du ska flytta. Men tänk istället på hur mycket stress du slipper när du låter någon annan göra jobbet.


Allt har sin tid. Ibland har du städat otroligt mycket för din familjs trivsel, och så en dag ska du flytta och har gjort det mesta av packning och flyttförberedelser, utom att städa för dig själv. Det är en ganska omfattande sak. I vanliga fall städar man lite som man vill, men när man ska lämna över bostaden till nästa boende ställs det helt andra krav. Det måste vara totalt blåst och välstädat och klara en besiktning.


Proluo tar sig an det du vill slippa

Så tänk inte att du borde eller måste städa själv, för vi har duktiga proffs som vet hur man gör rent in i minsta skrymsle. De har verktyg, de har medel och de har rutiner och kunskaper för att rengöra alla ytor på rätt sätt. Boka in dem, så kan du koppla av.


Du kan utnyttja ditt RUT-avdrag för delar av arbetskostnaden och vi garanterar arbetets kvalitet. Det är skönt att veta. När man flyttar är det en nystart på många sätt. Man har mycket att bestyra och få på plats i skåpen, så att vardagen kan flyta på smidigt. Därför är det skönt att låta oss sköta städningen i den gamla bostaden, så kan du koncentrera dig på något roligare.bottom of page