top of page
  • Team Proluo

Man går och städar lite hela tiden.

Hur är det möjligt att man går och städar lite hela tiden, trots det står disken på hög och damm gömmer sig under soffan. Allt som ligger på fel ställe ska vi inte tala om.


Man tänker sig att man borde kunna hålla det städat och rent runt omkring sig, men uppenbarligen håller inte det. Disken går inte att undvika, den står på en hög och väntar på att bli omhändertagen. Lite överallt ligger det saker som verkligen inte ska vara där, nej detta måste göras något åt. Det är så tråkigt att städa, inget man vill lägga sin lediga tid på, framförallt inte behöva stressa med det när man kommer hem från jobb. Helst av allt vill man komma hem till ett städat fint hem, vad måste man göra för att få ha det så?


Proluo till din service.

Medan ni är på jobb, kan ni låta Proluo sköta städning, det låter väl himla bra. Dessutom funkar det lika bra som det låter; vi kommer dit och sköter hemstädningen medan ni är på jobb, eller gör något annat. Äntligen slipper ni komma hem till ett stökigt hem, disken är obefintlig, dammråttorna som legat och väntat har nu fått flytta ut. Så här vill man ha det hela tiden, och det kan man. Vi har löpande städ om ni vill ha städning en gång i veckan, eller varannan, alternativ går det bra att boka enstaka städ när det behövs.

Nu behöver ni inte längre bli stressad över ert stökiga hem.
bottom of page