top of page
  • Team Proluo

Varför väljer kunderna just oss?

När vi startade Proluo Städservice i Halland visste vi att hitta rätt personal är det absolut viktigaste. Vi målade upp en bild av vad vi önskade. Vi lyckades hitta personer som helt passade in i vad vi ville ha.


Vårt tänk var rätt, för de är verkligen uppskattade hos våra kunder. Förutom ett fantastiskt städresultat är de sociala och trevliga.


Det vanligaste uppdraget är Hemstäd, antingen löpande eller vid önskade tillfällen. Ibland kan det vara något som kunden önskar att det läggs extra tid på, då har de inga problem att säga det till våra stjärnstädare. På så sätt skapar vi nöjda kunder som är återkommande.


Absolut roligast är de kunder som blivit rekommenderade oss från andra kunder. Det är det bästa betyget. Vi är väldigt måna om att ha nöjda kunder, vi är väldigt flexibla i allt vi gör och det ska vara smidigt från första kontakten till städningen är klar.


Ska jag passa på att skryta om något mer, är det vår Flyttstädning. Alla våra flyttstäd vi haft i Falkenberg och Halmstad har samtliga blivit godkända direkt vid besiktningen. Vi lämnar alltid garanti på vårt städ.


Vi du också uppleva skillnaden med Proluo Städservice är du välkommen att boka in ett Hemstäd eller vad som önskas, vi utför även företagsstäd.
#proluo #hemstäd #storstäd #flyttstäd #falkenberg #halmstad #varberg

bottom of page