• Team Proluo

Varför ska man ha hemstädning?

Varför inte? Hemstädning borde vara lika självklart som att du lämnar bilen till verkstaden på service, eller att du ringer en servicetekniker när värmepannan strejkar, istället för att göra jobbet själv.


Det handlar inte om ifall du kan städa eller inte. Det handlar om vad du väljer att göra med din tid. Om du är som de flesta av oss så har du begränsat med tid och fullt tillräckligt för att fylla dagen redan.


Att ta hjälp med hemstädning ger dig en välkommen andhämtningspaus och tid över att göra sånt du verkligen uppskattar, som att umgås med familjen eller ägna dig åt din favorithobby.

Vi städar när det passar dig. Du behöver bara boka en tid och se till att vi kommer in så får du ett välstädat och skinande rent hem utan ansträngning.


Tänk dig själv att bara kunna lämna röran hemma på morgonen och komma tillbaka till ett välstädat hem efter jobbet. Det kan bli verklighet. Boka städning under dagtid så löser vi problemet medan du arbetar med det som du är specialist på.


Det är en speciellt lyxig känsla att kunna koppla av i ett välstädat hem. Vi vill att du ska kunna njuta av den lyxen oftare, utan att behöva slita i flera timmar med städning som görs bättre och snabbare av proffsen.


Utbildad personal som talar svenska. Vi vet att ditt hem är din borg och att det kräver särskild omsorg och respekt att städa hemma hos någon annan. Därför ser vi till att all vår personal har gedigen utbildning så att jobbet blir ordentligt gjort.

Vi vet också hur viktigt det är att du kan kommunicera med vår personal. För att du ska kunna vara säker på att instruktioner och information går fram ordentligt lägger vi särskild vikt vid att all personal förstår och pratar svenska. All personal är uppväxta i eller strax utanför Falkenberg. Förutom Elin som är driftansvarig och talar med klingande Skånska, så är det bara Halländska som gäller hos Proluo :)


Enklare och billigare än du tror. Att boka hemstädning är enkelt. Du hör av dig till oss och berättar om dina behov så får du ett pris. Därefter väljer du själv hur ofta du vill att vi kommer och bokar fasta tider, eller så bokar du hemstädning efter hand, när du tycker att det behövs.


Priset då? Ja, det kostar något förstås, men vi påstår att du kommer att bli förvånad när du ser hur lite det kostar. Hemstädning är nämligen inte dyrt. Förmodligen kommer du att fråga dig själv i efterhand varför du inte slog till på detta tidigare. Är du en person som är 60+ får du ännu bättre pris. Läs här.