top of page

Såhär  arbetar vi.

sta%25CC%2588dhja%25CC%2588lp%2520falken
På hembesöket går vi igenom era önskemål.

När du anlitar Proluo kommer vi kostnadsfritt hem till dig. Tillsammans går vi igenom hemmet så att allt som skall göras blir noterat. Varje hem har en egen checklista där alla moment finns med, samt dina egna önskemål. Vid bokning av Hemstädning önskar vi besöka er för att få en bild över hur lång tid det kan ta. Vid Flyttstädning och Storstädning kan vi boka in utan ett besök. 

 

Vi tillhandahåller städmaterial för en kostnad av 25 kr per städtillfälle. Vi är tvingade av Skatteverket att ta ut en avgift för städmaterial då vi tillhandahåller det.

Ingen bindingstid

Vi arbetar helt utan bindningstid och uppsägningstid. Vi är säkra på att så länge våra kunder är nöjda med oss kommer de fortsätta. Skulle det vara så att man är missnöjd, anser vi att man inte ska behöva vara kvar som kund utan får söka sig vidare direkt. Vi tror på en öppen och ärlig kommunikation. 

 

Försäkring

Våra försäkringar som är tecknade hos Länsförsäkringar, täcker kostnader om vi oaktsamt skadar t.ex. golv, dörrar eller inventarier som bord, fönster och tv apparater. Vid mindre skador, som en glasvas eller liknande, så är utgångspunkten att kundens egen hemförsäkring aktiveras, men att vi betalar om vi varit oaktsamma. Kort sagt, du kan känna dig trygg och säker, vilket är bra för alla inblandade.

 

Nyckelhantering

Vi har ett säkert system med nycklar. Eventuella larmkoder eller nycklar går ej att spåra hem till våra kunder.

 

Rut avdraget – skattereduktion

Som kund faktureras du 50 % av arbetskostnaden vid boknings tillfället. DU kan handla för 70 000 kr efter rutavdrag per person och år. 

 

Den resterande arbetskostnad får Proluo när din faktura är betald. I och med Skatteverkets utbetalning tillgodoförs du som kund en preliminär skattereduktion som motsvarar halva arbetskostnaden. Skatteverket meddelar dig ett beslut om utbetalning till oss har gjorts samt hur stort belopp som betalats ut.

 

Vänd dig till Skatteverket för aktuell information om hur mycket du nyttjat av din skattereduktion. Tänk på att flera personer (över 18 år med taxerbar inkomst) i ett hushåll kan stå på Proluos avtal och därmed nyttja skattereduktionen utifrån fördelning som kunden bestämmer själv.

 

Läs mer om skattereduktion på skatteverkets hemsida 

dammsugning

Unna dig städhjälp

bottom of page