top of page

Erbjudande till er
som är 60+.

Romantisk picknick Par

Seniorstäd - endast 180 kr/h!

Vill ni ha tid över till annat eller känner att kroppen inte riktigt orkar med, unna er själv lite vardagslyx och boka Hemstäd till rabatterat pris för er personer som är 60+.

 

Detta erbjudande har blivit väldigt populärt, det går bra att boka enstaka städ när det behövs eller löpande där vi kommer bokade dagar. 

 

Tänk er känslan av att få komma hem till ett städat och skinande rent hem efter en härlig promenad eller cykeltur, lägg tiden på sådant som får dig att må bra. Att anlita Proluo till städningen är smidigt och alltid anpassat efter er.

Vi anpassar städningen efter era önskemål, exempelvis kanske inte alla rum i huset används, fokus på köket - Det är ni som bestämmer.


Vi har inga bindningstider eller framkörningsavgifter vilket gör det enkelt och flexibelt för er som kund, vi tar även med alla städprodukter som behövs för att få ert hem rent.

Vårt erbjudande är till alla som är 60+. Istället för ordinarie pris på 220 kr i timmen, betalar ni endast 180 kr i timmen efter Rutavdrag.

 

I och med att vi tillhandahåller alla städprodukter, så tillkommer en avgift på 25 kr. Detta är ett krav från Skatteverket. 

Boka enkelt via knappen nedan eller ring oss: 

Visste ni: Att boka hemstäd till sin förälder gäller Rutavdraget. 
Ge bort något som underlättar och frigör tid till dina föräldrar.

dammsugning

Lägg er tid på något som får er att må bra.

Vi sköter städningen åt er.
bottom of page